!ארבעה טיפים של אלופים לאירוע מנצח
תזמון הוא עניין של תזמון
זוכרים בביה"ס את הילד הזה שתמיד הרים את היד ושאל שאלה על שיעורי הבית שניה לפני שהמורה שחררה להפסקה?
נכון שהייתם קצרי-רוח וממש לא היה לכם סבלנות לשמוע אותו או את תשובתה של המורה. חלקנו אפילו השמיעו מיני קולות שהביעו חוסר שביעות רצון מהמהלך.. לא מנומס מצידנו, אך גם לא הכי חכם מצידו (במידה ורצה שהחברים לכיתה יחבבו אותו..).
אז המסקנה היא פשוטה: את התוכן אנחנו צריכים לשלב בזמן הנכון. לא מוקדם מדי, כשהאורחים עוד רוצים לומר שלום זה לזה ולאכול משהו, אך גם לא מאוחר מדי כשהם כבר שבעים ועייפים. פעילות תוכן\הפעלה נכון לשלב בין המנה הראשונה למנה העיקרית (אם יש בופה, מיד לאחריו).
האוכל הוא המלך, האוכל תמיד מנצח!
זכרו שבאירוע שלכם מי שבאמת שולט בקצב זה הקייטרינג. האירוע לעולם לא יסתיים לפני שתוגש המנה העיקרית. אנשים באים לאירוע גם (יש כאלו שבעיקר) כדי לאכול..
רוצים שיהיה סנכרון בין דברי הברכה, פעילות התוכן והאוכל?
הסבירו זאת לקייטרינג מוקדם ככל האפשר (כאשר מזמינים או בימים לפני) כך שיערך בהתאם.
אתם ממש לא רוצים שמלצרים יתחילו לשאול "פרגית או סטייק?" תוך כדי הדרשה של הבן או המשחק המושקע שהזמנתם.
תקשורת ותיאום יבטיחו אירוע מתוקתק.
כוונו למבוגרים הילדים כבר יצטרפו..
מזמינים לאירוע שיש בו גם מבוגרים וגם צעירים?
בד"כ אירועים משפחתיים מתאפיינים בקהל רב-גילאי ורב תרבותי: ילדים, נוער, סבים וסבתות, שכנים, חברים מהעבודה, לקוחות חשובים, הדוד שחזר מדרום-אמריקה..
אם תזמינו או תפיקו פעילות שמכוונת רק לקהל הצעיר או המשפחה הקרובה, החברים מהעבודה או המבוגרים שבחבורה, ישתעממו וירגישו לא מחוברים. רוצים לחבר אותם?
עשו משהו שיסקרן\יאתגר את המבוגרים.
הילדים סקרנים מטבעם ויתחברו כמעט לכל פעילות (בתנאי שלא מדובר בהרצאה משמימה..), וגם אם לא, סמכו על הצעירים שהם לא ישבו בשולחן ויגלגלו עניים בציפייה לסיום-הם תמיד מוצאים דרך להעסיק את עצמם.
אווירה היא החמצן של האירוע - אל תחנקו אותו
אנחנו יודעים ששילמתם הרבה, טרחתם, התבשמתם, התלבשתם, הזמנתם, כתבתם, תיאמתם, התמקחתם (החכמים שבנינו..). עכשיו האירוע מתחיל - מדובר בכמה שעות שאתם רוצים וחייבים להיות במיטבכם.
לא משנה מה קורה חשוב שתהיו מחיוכים ושמחים.
האורחים שלכם מזהים אם אתם לא מרוצים,לחוצים או כועסים. לא משנה אם מישהו הבריז, הדי-ג'י איחר, או המרק נשרף. בסופו של דבר אנשים זוכרים תחושות. אם הייתה הייתה אווירה לחוצה האורחים שלכם (ואתם!) האירוע שלכם ייצרב בתודעה שלהם כמאורע לחוץ.
לעומת זאת, אם אתם תשדרו נחת ומאור פנים-זה מה שייזכר. לנצח!
זקוקים לעזרה בהפקת הארוע? לחצו כאן, אנחנו פה בשבילכם